ANA SAYFA | FAVORİLERİME EKLE | İLETİŞİM YENİ DOKTOR KAYIT  |  HASTANE KAYIT  MEDİKAL FİRMA KAYIT
 
Şifremi Unuttum    Yeni Üye Kayıt
 
Doktorlar | İsme Hasta Soruları | Cevaplı Havuz Soruları | Hastalıklar A-Z | Hazır Soru Cevaplar | Laboratuar Testleri | Tedaviler | Teşhis Koy | Reklam Ver
Sağlık Videoları  | İlaç Rehberi | Tıp Sözlüğü | Hastaneler | Medikal Firmalar
 
 
 
 
MEDİKAL FORMÜLLER
Hamile kalma zamanı, doğum zamanı Hesaplama
Koroner Kalp Hastalığı Risk Hesaplaması
Child-Pugh Skorlaması
Vücut kitle indeksi, Vücut yüzey alanı
 
DUYURULAR
 Sayın üyeler aldığınız cevaba ek soru sormak istediğinizde ne yapmalısınız...
 
 
 
 
 
 
Tüm Ücretsiz Hasta Soruları >>  3071 adet
     Bölüm, Branş Seç: 
Ve   Veya  Aynen

 
 
 
  Ülseratif kolit de cmv tedavisi

Gastroenteroloji  -  Prof.Dr. Yusuf AKCAN
 
Bu Doktor Soru Kabul Etmektedir. Özel Muayenehanesi:

Merhabalar hocam, 7 yıldır ülseratif kolit hastasıyım. Yaklaşık 2 yılda bir aktif dönem yaşıyorum. Aktif dönem yaşadığımda kortizon kullanmak zorunda kalıyorum. En son ki kolonoskopi biyopsisinde cmv virüsü dokuda pozitif çıktı. bunun ardından yapılan kan testlerinde cmv igM negatif, cmv igG 500 pozitif çıktı. Dna pcr plazma kantit 109 pozitif çıktı. Şimdi gastro doktorum cmv tedavisi yapıp yapmam ...
 
  Malulen emeklilik

Gastroenteroloji  -  Prof.Dr. Yusuf AKCAN
 
Bu Doktor Soru Kabul Etmektedir. Özel Muayenehanesi:

İyi akşamlar doktor bey ben primer bilir siroz romatoid artrit sjögren sendrom ve tiroid hastasıyım bu hastalıklardan dolayı malulen emekli olabilrmiyim ellerimde ve ayaklarımda şekil bozuklukları var sjögren dolayı ağız ve göz kuruluğu primer den dolayıda kaşıntılarım var tendir kopmaları oldu bunlardan dolayı malulen emekli olma imkanım varmı teşekkür ederim
 
  hbv ultrason

Gastroenteroloji  -  Prof.Dr. Yusuf AKCAN
 
Bu Doktor Soru Kabul Etmektedir. Özel Muayenehanesi:

Sayın Hocam Merhaba
kardeşim 30 yaşında, erkek, 10 mart 2019 hepatit b, hbv sonuçları ve ultrason sonuçları aşağıdaki gibidir. Ne yapmalıyız.Yardımcı olursanız çok seviniriz,şimdiden teşekkürler.
ALT 40 0-41
AST 30 0-40
PLT 140 150 - 400
LDH 254 135 - 225
HBs Ag Pozitif
Anti Hbs 0
Anti HBc Total Pozitif
HBe Ag Negatif
Anti HBe Pozitif
Anti HCv Negatif
HBV DNA ...
 
  HBSAG değerinde yükselme

Gastroenteroloji  -  Prof.Dr. Yusuf AKCAN
 
Bu Doktor Soru Kabul Etmektedir. Özel Muayenehanesi:

İyi günler Hocam. 42 yaş erkek. 2014 yılda hepatit b teşhisi kondu. alt ve ast normal değerlerinden iki kat yüksekti. HBV DNA değeri HBV-DNA (KANTİTATİF) 2.62E+6 (1IU/ml = 5.82 Kopya /ml).

2015 yılı nisan ayında yapılan kontrollerde AST= 42 (5-34) ALT=95 (0-55) GGT= 26 (12-64) ALP= 75 (40-150) delta antikoru 5,74 (negatif) >0.9, HBV DNA (real time PCR) 2,84 E+6 (1IU/ml=3,4 kopya/ml, te ...
 
  akut ishal

Gastroenteroloji  -  Prof.Dr. Yusuf AKCAN
 
Bu Doktor Soru Kabul Etmektedir. Özel Muayenehanesi:

Hocam öncelikle merhaba. Ben Adatıp hastanesinde rahmetli Hüseyin Demirsoyun hastasıydım. 5 yıl önce antibiyotik kullanımı sonrasında oluşan ve bir buçuk ay süren ishal sonucunda gittim Hüseyin beye. ishal ile birlikte makatta acı ve kanama oluşmaktaydı. ilk olarak flagyl 500 mg ve reflor kullanmamı düzelmeyeceği takdirde kolonoskopi yapılması gerektiğini söyledi. ilaçların bir kısmını kullandıkta ...
 


  Gebelik

Kadın Hastalıkları ve Doğum  -  Prof.Dr. Tülay Okman Kılıç
 
Bu Doktor Soru Kabul Etmektedir.
Merhaba hocam ; benim 2 yaşında bi oğlum var 10 eylül 2018 de ikinci gebeligimde düşük yaparak kürtaj oldum pataloji sonucum 2 cc desidual ve plesantal dokular uterus endometrium rc çıktı ve ben 2 ay sonra tekrar gebe kaldım hocam onu da kese şekli düzensiz denilerek hafif lekelenmeler halinle kürtaj a girdim 7 ocak da onun da pataloji sonucu 10 cc kavum uteri rc nekrotik desidua hipropik de ...
 
  göze batan batan çam iğnesi

Göz Hastalıkları  -  Prof.Dr. F. Pınar AYDIN ODWYER
 
Bu Doktor Soru Kabul Etmektedir.
Hocam iyi akşamlar ,bir ay kadar önce bahçede çalışırken çam ağacının iğnesi gözüme çarptı ,akşamüstü olduğu için acil servisine gitmek zorunda kaldım nöbetçi doktorumuz kontrol etti gözle bir şey göremedi yıkattı göz yaşı damlası ve antibiyotikli damla verdi göz doktoruna çıkmam söyledi ertesi gün hastane kapalı olduğundan başka şehirdeki özel hastaneye gittim doktorumuz inceledi bir çizik olduğ ...
 
  Epidozik paroksismal anksiyete

Psikoloji  -  Psikolog Namık Acar
 
Bu Doktor Soru Kabul Etmektedir.
Hocam merhaba ben anksyete bozukluğu hastasıyım. Bu hastalıkta en etkili tedavi yöntemi en kısa sürede sonuç alınan yöntem nedir? Ben bu hastalıktan çok yoruldum kurtulmak istiyorum artık. İyi çalışmalar
 
  DİRSEK ÇATLAĞI

Ortopedi ve Travmatoloji  -  Prof.Dr. Yaman Sarpel
 
Bu Doktor Soru Kabul Etmektedir. Özel Muayenehanesi:

HOCAM MERHABALAR KIZ KARDEŞİM BİSİKLETTEN DÜŞÜP KOLUNU YERE ÇARPTI ACİL SERVİSTE FİLMLERE BAKARAK DİRSEKTE ÇATLAK OLDUĞUNU VE ATEL ALÇIYA ALACAKLARINI SÖYLEYİP KOLUNU BOYDAN BOYA 90 DERECE OLACAK ŞEKİLDE KOLUNU ALTTAN ALÇIYA ALDILAR.

-SİZE SORUM DOĞRU BİR TEDAVİ Mİ UYGULANMIŞ ACABA FİLMDE GÖRÜNEN BİŞEY VAR MI ?
-ALÇIYI GEREKTİREN BİR DURUM SÖZ KONUSU MU?
-ALÇISIZ BU TEDAVİ MÜMKÜN MÜ A ...
 
  lenfanjiyoleyomiyomatozise

Uroloji  -  Prof.Dr. MEHMET ŞEVKİ SERT
 
Bu Doktor Soru Kabul Etmektedir.
Hocam merheba, Babaanneme bir kaç gün önce lam teşhisi konuldu. Doktoru çok nadir görünen bir hastalık dedi. Şimdi tetkiklerini oluyor. İnternet baktığımda hastalıkla ilgili fazla bilgi edinemedim. Lütfen yardımcı olabilir misiniz? Nasıl bir hastalıktır, tedavisi mümkün mü, yaşam süresi nedir?
 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sonraki »
 
 
 
 
 
Anasayfa  |   Hastalıklar  |   Üye Doktorlar  |   Hasta Soruları  |   İlaç Rehberi  |   Tıp Sözlüğü  |   Konsültasyonlar  |   Sağlık Haberleri  |   Medikal Hesaplar  |   Güncel Tedaviler  |   Kategorize Hazır Soru-Cevaplar  |   Tanısal Algoritma  |   Reklam  |   İletişim | 

Sponsor Linkler:   
Copyright © Telif hakkı © 2007-2017 Saglikdanis.com
Yasal uyarı: Bu sitede yayınlanan resim, yazı ve diğer uygulamaların her hakkı Akcan Sağlık Hizmetleri. Ltd. Şti. 'ye aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Bu site kişileri sağlık alanında bilgilendirmeye yönelik hazırlanmıştır. Sitede yer alan bilgiler tanı ve tedavi amaçlı kullanıldığında sorumluluk tamamen kullanıcıya aittir. Siteye girmekle bu şartları okumuş, anlamış ve kabul etmiş sayılırsınız. İçeriği izinsiz kullanmak yasaktır