ANA SAYFA | FAVORİLERİME EKLE | İLETİŞİM YENİ DOKTOR KAYIT  |  HASTANE KAYIT  MEDİKAL FİRMA KAYIT
 
Şifremi Unuttum    Yeni Üye Kayıt
 
Doktorlar | İsme Hasta Soruları | Cevaplı Havuz Soruları | Hastalıklar A-Z | Hazır Soru Cevaplar | Laboratuar Testleri | Tedaviler | Teşhis Koy | Reklam Ver
Sağlık Videoları  | İlaç Rehberi | Tıp Sözlüğü | Hastaneler | Medikal Firmalar
 
 
 
 
MEDİKAL FORMÜLLER
Hamile kalma zamanı, doğum zamanı Hesaplama
Koroner Kalp Hastalığı Risk Hesaplaması
Child-Pugh Skorlaması
Vücut kitle indeksi, Vücut yüzey alanı
 
DUYURULAR
 Sayın üyeler aldığınız cevaba ek soru sormak istediğinizde ne yapmalısınız...
 
 
 
 
 
 
Tüm Ücretsiz Hasta Soruları >>  130 adet
     Bölüm, Branş Seç: 
Ve   Veya  Aynen

 
 
 
  Sonuç

İç Hastalıkları  -  Prof.Dr. Mehmet Akif BÜYÜKBEŞE
 
Bu Doktor Soru Kabul Etmektedir. Özel Muayenehanesi:

Hocam 37 yaşında bayanım Crp 1.23 (0-0,5), Monosit% 10,4 (0-7), Monosit# 0,83 (0-0,8), Hemoglabin 10,7 (11,7-15,5), Hematokrit 34,6 (35-45), Mcv 73,3 (81-100), Mcv 73,3 (81-100), Mch 22,7 (27-34), Mchc 30,9 (32-36), Rdw 17,4 (11,5-14,5), Mpv 13,2 (7,8-11) çokk halsizlik ve yorgunluk var. Değerlendirebilir misiniz
 
  Midye

İç Hastalıkları  -  Prof.Dr. Yusuf AKCAN
 
Bu Doktor Soru Kabul Etmektedir. Özel Muayenehanesi:

Selam bugün endiskopi oldum sonuçlarda bir kaç yerde önemliydi yazıyor kafama takıldı.Tani: pangastrid+kös gevşeklik+Bulbit
Yazıyor parça alındı sonuçlar bir ay sonra dediler. Şimdiden teşekkürler...
 
  Uzun suren rahatsizlik

İç Hastalıkları  -  Dr. Editor Saglikdanis
 
Bu Doktor Soru Kabul Etmektedir.
Bende yaklasik 3 yildir asiri yorgunluk halsizlik var bunlar hatsafhada yasiyorum fizyolojik olarak sirt bacak ve gogus kafasende sizilar var surekli belimde de agri oluyor egilemiyorum fazla ve 3 yildir tum vucut killarimda gucsuzluk var uzama zamanlari azaldi sakllatim inceldi ve rengi acildi saclarim ve kaslarim asiri seyreldi ve asiri unutkanlik ve zihin bulanikligim var bu sorunlar 3 yildir ...
 
  karaciğer sağ lob uzun aksta 188 olup artmıştır

İç Hastalıkları  -  Prof.Dr. Yusuf AKCAN
 
Bu Doktor Soru Kabul Etmektedir. Özel Muayenehanesi:

Kasık fıtığı için tomografi yaptırdım sonuçlarda.
a) karaciğer sağ lob uzun aksta 188 olup artmıştır
b) safra kesesi kontrakte görünümdedir
c) mide barsak ve rektum yeterli dolumda değildir
Yazıyor du...
Dikkat etmem yada yapmam gereken şeyler nedir yardımcı olursanız sevinirim. Yaşım 37 boy 180 cm kilo 85

 
  Yemek borusunda delik

İç Hastalıkları  -  Prof.Dr. Yusuf AKCAN
 
Bu Doktor Soru Kabul Etmektedir. Özel Muayenehanesi:

Merhaba
Babam tam teshis konulamadi ancak yemek yeme ve nefes alma konusunda ciddi sıkıntılar oldugundan makinaya bagimli yasiyor ve yedigi hersey cigerlere kactigindan midesinden besleniyor.
En azindan yemek problemi cozulmesini umut ediyoruz.
Yediklerinin cigere kacma sebepleri neler olabilir bu konuda bilgilendirebilirseniz seviniriz
Iyi calismalar
 


  mide sorunlarım

İç Hastalıkları  -  Uzm.Dr. Mahmoud İsleem
 
Bu Doktor Soru Kabul Etmektedir.

Soru:"MİDE SONUÇLARIM"
25.1.2016 20:16:53
Hocam merhaba yaşım 35 ve Amasyada görev yapmaktayım ve yaklaşık 1.5 sene öncesi karın ağrılarım nedeniyle Amasya devlet hastanesinde endeskopim yapıldı endeskopik bulgu olarak

11.09.2014 TARİHİNDE
-kös gevşekliği
-alkalen reflu raporlandı
Ailemde ve akrabalarımda hiç bir zaman mide problemi yaşayan olmadi bende bu yaşıma kadar ...
 
  Kansızlık

İç Hastalıkları  -  Prof.Dr. Mehmet Akif BÜYÜKBEŞE
 
Bu Doktor Soru Kabul Etmektedir. Özel Muayenehanesi:

Merhaba ben tam hatırlayamıyorum ama 5 6 senedir duvar yiyorum ve bundan ailem haberdar değil bırakmaya çalışıyorum ama olmuyo annem küçükken toprak yediğimi söylemişti şu son 1 haftadırda aşırı buz yemeye başladım internetten araştırdığımda bunun kansızlıktan olduğunu fark ettim bizim ailemizdede kansızlık var genetik gibi bir şey sizce napmalıyım böyle devam edersem iç organlarımada bir zarar ve ...
 
  seker hastalıgı

İç Hastalıkları  -  Uzm.Dr. mehmet evren akol
 
Bu Doktor Soru Kabul Etmektedir.
hoenı aydınlatırmısınız tesekkurlercam saygılar hosgorunuz ıcın tesekkurler ben 3 yıldır seker ıcın gunde 2*1 glıkofen alıyordum sımdı alınca ıshal oluyorum ama gunde 500mg*2 alınca olmuyorum yıllar sonra bu yan etkı oldu gunde sadece 1000mg alırsam etkısınde azalma olurmu hbac1 5*7 ayrıca novonorm 1 mglık gunde 1 tane alınca sekerım 70e dusuyor tatlı yemek ıstıyorum acaba 2 ılac bırıu ...
 
  intestinal metaplazi ve biyopsi sonuçları

İç Hastalıkları  -  Prof.Dr. Mehmet SOY
 
Bu Doktor Soru Kabul Etmektedir.

tanı - kronik aktif süperfisyal gastrit - inflamasyon.- orta - aktivasyon - hafif .- atrofi.- yok-masson trikrom. - intestinal metaplazi.- var alcian blue 0,5 ve alcian blue 2,5, komplet - helikobakter pilori.- var -giemsa - bu benim mide biyopsi raporumdaki sonuçlar doktor çok riskli olduğunu söyledi fakat tedaviyi hemen bitirdi beni bilgilendirirseniz sevinirim . şimdiden teşekkürler.
 
  Sağlık

İç Hastalıkları  -  Prof.Dr. Mehmet Akif BÜYÜKBEŞE
 
Bu Doktor Soru Kabul Etmektedir. Özel Muayenehanesi:

Hep sag taraf basladigi yer bas agrisi kulak agrisi ordan boynuma duz iniyo omuzuma koluma ellerime ordan kalcama kıc arkasindaki kemigede agri iniyo sona bacagima dizkapagima sona ayagima arti diken batmalari otururken yatarken agri geceleri daha cok ayaktaykende agriyo bide kulak ve bas agrisi coksa oda daha cok oluyo sona donmalar oluyo kol ve bacak yani yukardan asaya veya asagadan yukari agri ...
 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sonraki »
 
 
 
 
 
Anasayfa  |   Hastalıklar  |   Üye Doktorlar  |   Hasta Soruları  |   İlaç Rehberi  |   Tıp Sözlüğü  |   Konsültasyonlar  |   Sağlık Haberleri  |   Medikal Hesaplar  |   Güncel Tedaviler  |   Kategorize Hazır Soru-Cevaplar  |   Tanısal Algoritma  |   Reklam  |   İletişim | 

Sponsor Linkler:   
Copyright © Telif hakkı © 2007-2017 Saglikdanis.com
Yasal uyarı: Bu sitede yayınlanan resim, yazı ve diğer uygulamaların her hakkı Akcan Sağlık Hizmetleri. Ltd. Şti. 'ye aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Bu site kişileri sağlık alanında bilgilendirmeye yönelik hazırlanmıştır. Sitede yer alan bilgiler tanı ve tedavi amaçlı kullanıldığında sorumluluk tamamen kullanıcıya aittir. Siteye girmekle bu şartları okumuş, anlamış ve kabul etmiş sayılırsınız. İçeriği izinsiz kullanmak yasaktır